Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Любопитно

Бонбоните – вкусен и красив подарък за малки и големи

Мирослава Кирилова 08-03-2012
Любопитно : Бонбоните – вкусен и красив подарък за малки и големи - сладко, бонбон, подарък,
Честит празник на всички дами с пожелания за здраве, усмивки и много любов. Господата пък могат да откраднат някоя идея за подарък от следващите редове.

Вървим към „работилницата” на Стефка Вълчева, която се занимава с аранжиране на бонбони. На витрината на магазина са изложени многоцветни букети, в чиято сърцевина са именно сладките изкушения. Прекрачваме прага, а вътре една жена тъкмо купува за подарък симпатична жабка, захапала шоколадови жълтици.
    
По стените на светлото магазинче са окачени венци от дъвчащи бонбони, по рафтовете пък се кичат бонбонени дръвчета, цветя, калинки, торбички и какво ли още не. „Всичко започна преди  2-3 години по диктовка на самите клиенти. Те са виждали подобни подаръци в чужбина и ми носеха бонбони, които трябваше да аранжирам например в букети”, разказва ни усмихнатата майсторка. Признава, че в началото й е било странно, но после въображението й се развихря и тя решава да започне собствен бизнес, правейки изкуство от бонбони.

Стефка Вълчева не пропуска да подчертае, че при нея всяко нещо е със сертификат, за да е сигурен клиентът в уникалността на продукта. Използва качествени бонбони с дълъг срок на годност. Тя алармира, че в много цветарски магазини се предлагат бонбонени аранжировки, които понякога са направени без каквато и да било хигиена.

„Цветята съдържат пестициди и различни химикали, които могат да попаднат върху шоколада. Била съм свидетелка как мои колеги лепват просто бонбон върху сухи или живи цветя, което е недопустимо”, възмущава се нашата събеседничка. Ето защо съветът й е да избирате специализираните магазини за покупка на шоколадови абстракции.

По този начин са предпочели именно нея много клиенти от сайта й в интернет. Впечатлява ни един роял с клавиши и цялостно оформление от шоколадови бонбони. Той е бил по идея на клиент. Както и обувка с каишка и пълнеж от бонбони. С многоцветна хартия, брокат, захаросани плодове, пръчици, канела, пъстри ленти, голяма доза търпение и много любов Стефка Вълчева е успяла да претвори и най-нестандартните желания на клиенти в бонбонени шедьоври.

За Св. Валентин е имало бум на мъжете, които са купували предимно букети с бонбони за половинката си. Около 35-45 лева излиза един такъв нестандартен подарък. Далеч по-евтини са малките фигурки, декорирани със сладките изкушения. Те са чудесна изненада и за мъже. Някои дами се спират и на подарък за футболни фенове – топка на „Левски”, „ЦСКА”. Още отсега нашата събеседничка получава поръчки за 8 март и е категорична, че подаръкът освен много красив и романтичен, е ужасно вкусен и примамлив.

„Искам да предам занаята на малката ми дъщеря. Мога да я науча единствено, че за да ти се получават нещата, трябва да знаеш за себе си, че си личност. Т.е. да не копираш другия, а да изразиш себе си. Така всяко нещо, което правиш, става уникално и клиентът го усеща”, каза в заключение тя.



бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg